onsdag 14 oktober 2009

Bandy

Under två år på Sjövik blev det inte mycket bandy spelat, trotts att suget fanns.

Inför att Josef skulle flytta hit till Linköping kollade han upp om det fanns något bandylag här,
och det gör det. DerbyBandy. Josef tänker att dom kan man la höra av sig till. Men gör inte det.

Tiden går.....

Josef kommer på att han börjar bli ortränad och är fortfrande sugen på att spela bandy. Han tänker att det är lite sinket att skita i försäsongen och sen komma och säga "Hej kan jag få spela med er?", så han säger inget.

Förän igår..

Efter att ha varit inne på Villas hemsida och kikat lite så tänkte Josef att man kan la ringa till dom, det skadar la inte. Han polckade upp telefonen och ringde till kansliet.
Där pra´tade han med kanslisten som sa att ja truppen är ju i princip spikad, men visar det sig att du är bra så kanske du kan få en plats.. Josef tänker "sikt också" och säger att han har ju inte en så smidig possision heller för han är ju målvakt. Ett förvånat och intresserat "Jaha,är du målvakt", hör ur telefonluren, "vi har ingen målvakt så det är ju intressant". Oj tänker Josef, ska man bli A-lagsmålvakt.
De två pratar vidare om vilka meriter Josef har och kanslisten tycker att det låter bra, men att det är bättre att Josef hör av sig till lagledaren och ber Josef att skicka ett mejl som kanslisten vidare befodrar till lagledaren.
sagt och gjort. Josef skickar ett mejl om vem han är, var han kommer ifrån och om sin bandykariärr.

Idag fick Josef ett telefonsamtal från lagledaren som sa att de var intresserade av att eventuellt ha Josef i sitt lag för kommer man från Lidköping så har bandy i bldet. Men de ville ändå att han skulle komma på några träningar så att de kan se vad han går för. Josef sa att han gärna kommer och tränar när hans bandygrejer har kommit från Lidköping. "Det låter bra", sa lagledare, "jag ska säga till tränaren att ringa dig så får ni prata om tider och så."

så nu ska man kanske ta upp sin bandykariärr ingen. Division 1. Kul kul,

0 kommentarer: